2019-06-27 10:04:00

AGÜ'nün önde gelen akademisyenleri tarafından, interaktif eğitim metotları ile tasarlanmış ve Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında gelen gönüllülerin de yabancı dil konuşma kulübü kapsamında katkı koyacağı, 9 - 12 sınıf öğrencilerimizin eğlenerek öğreneceği Lise Yaz okulu duyurumuz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi ve kayıt İçin bu formu doldurabilirsiniz https://forms.gle/6dSPU8Z2FHrxkXWZ6

• Genetik
• Robotik kodlama
• Sosyal medya ve kişisel markalama
• Oyun tasarımı
• Mobil uygulama geliştirme
• Finansal okur-yazarlık
• Nanobilim ve teknoloji
• Öğrenme planı geliştirme
• Endüstri 4.0
• Kozmos
• Kuantum teknolojileri
• İnsan odaklı tasarım
• Beyin makina arayüzü
• Deneysel Mühendislik

Sadece bunlar hakkında değil; GENÇ OLMAK nedir, GÖNÜLLÜLÜK ne demektir, KULÜPLERDE NELER yapabilirim, AVRUPA GENÇLİK FIRSATLARI nelerdir gibi tam da seni ilgilendiren konularla alakalı biraz hoş beş etmek. Neler yiyoruz dan Storytelling’e, İşaret dili eğitimine, Avrupa Gönüllü Hizmeti Deneyimi ile tanışacağınız (AB Gençlik programı kapsamında yurtdışından gelen gençlerle birlikte “Konuşma Kulübü ve AGH Tanıtımı”), spor faaliyetleriyle, hem iş ve sanayi dünyasını tanıyacakları gezilerle (Fabrika gezisi) (Fabrikada bir gün! Genç gözüyle bir fabrikayı incelemek, farbika yetklilileri ile bir araya gelerek geri bildirimler verebilme amaçlanmaktadır. )